×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Antivirale & antibacteriële coating door samenwerking met Kastus

Antivirale & antibacteriële coating door samenwerking met Kastus

Kastus is 's werelds meest innovatieve antimicrobiële coatingtechnologie voor oppervlaktes en biedt op unieke wijze een 3-in-1 bescherming tegen het coronavirus, traditionele virussen zoals hepatitis A, influenza A, en schadelijke oppervlaktebacteriën. Terwijl concurrerende antimicrobiële technologieën alleen effectief zijn tegen bacteriën, levert Kastus-technologie onafhankelijk bewezen sterfte percentages van >99% tegen alle 3 de bovengenoemde.

Kastus tegen Corona, traditionele virussen

Kastus' begint onmiddellijk te werken tegen virussen en bacteriën bij het eerste contact, met significante resultaten na slechts 2 minuten. In de bovenstaande afbeelding ziet u de door het laboratorium gevalideerde sterftecijfers voor humaan coronavirus op een met Kastus gecoat oppervlak vs niet-gecoat oppervlak.

Kastus en faytech werken nu al meer dan een jaar samen aan de ontwikkeling van nieuwe producten die onze beste op maat gemaakte Duitse touchscreen ontwerpen combineren met de toonaangevende  antimicrobiële coatingtechnologie van Kastus.

Arne Weber, Oprichter en directeur van faytech, zegt:
"Na te hebben geëxperimenteerd met veel verschillende coatingoplossingen in de markt, zijn wij van mening dat Kastus Technologies tot op heden de meest geavanceerde oplossing voor antimicrobiële coating biedt", aldus Arne Weber. "In bepaalde segmenten van onze doelmarkt ligt, zeker in de huidige tijd, een sterke nadruk op hygiëne, veiligheid en gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan medische, retail- en transporttoepassingen. Met deze coating kunnen we nog verder doordringen in deze markt en ons productaanbod vergroten. Dit, in combinatie met onze expertise op het gebied van touch en optical bonding, geeft ons een voorsprong in de touch display markt."

"Kastus is verheugd over de uitbreiding van onze samenwerking met faytech, een van de toonaangevende productiebedrijven van touchscreen PC's en monitoren. Dankzij onze samenwerking hebben bedrijven toegang tot de beste Duitse touchscreens, beschermd door Kastus' toonaangevende antimicrobiële coatingtechnologie. We zijn verheugd om met zo'n innovatieve merkleider samen te werken en hun klanten te helpen in de voortdurende strijd tegen Covid-19.", aldus John Browne, Ceo van Kastus

Momenteel onderscheiden wij de touch monitoren en computers die met antimicrobiële
Antimicrobiele coating van Kastus coatingtechnologie zijn uitgerust door middel van het "antimicrobiële pictogram".
Met dit pictogram op het glas kunt u er dus zeker van zijn dat het apparaat is
voorzien van de antimicrobiële coating van Kastus, die de hele levensduur
van het product meegaat. 

 Meer weten over Kastus