×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Faytech displays voor autonome laadstations

faytech displays voor autonome laadstations

SHENZHEN, PRC - Pyramid AG dochteronderneming faytech Tech Co Ltd. heeft vandaag aangekondigd een meerjarige raamovereenkomst te hebben gesloten met Innovative Charging Solutions (Suzhou) New Energy Technology Co. ("ICS"), waarin Volkswagen Group China en DU-power (Suzhou) New Energy Technical Co., Ltd. investeren, voor de productie en levering van non-touch control displays voor gebruik in autonome flexibele laadstations van ICS voor de snelgroeiende Europese markt. De kaderovereenkomst breidt de reeds succesvolle samenwerking tussen de twee ondernemingen verder uit. Beide ondernemingen zetten zich in voor de ontwikkeling van toonaangevende technologieën op het gebied van het opladen van elektrische voertuigen.

"Wij zijn ervan overtuigd dat faytech met haar inzet voor technologische innovatie goed aansluit bij ICS om hen te helpen bij de ontwikkeling en versnelde toepassing van EV-laadtechnologieën in Europa en daarbuiten", aldus Arne Weber, CTO van Pyramid AG en oprichter van faytech Tech Co Ltd. "faytech richt zich op het leveren van geavanceerd onderzoek, ontwikkeling en opschaling van nieuwe technologieën aan onze klanten, en we kijken uit naar een nauwe samenwerking met ICS voor de duur van onze overeenkomst en daarna."

"Deze overeenkomst tussen faytech en ICS sluit goed aan bij onze jarenlange verbintenis om samen te werken met verschillende industrieleiders, waarvan wij geloven dat we een unieke positie hebben om die te bieden", zegt Michael Faass, faytech's Sales Director voor APAC. "We zijn verheugd om onze samenwerking met ICS uit te breiden om hen de beste technische ondersteuning te bieden voor hun Autonome Flexibele Laadstations projecten om hen te helpen positioneren voor succes in dit groeiende marktsegment."

"Het is zeer verheugend voor ons om samen te werken met zo'n professionele leverancier hier in China", aldus de heer René Christoffersen, CFO van Innovative Charging Solutions (Suzhou) New Energy Technology Co, Ltd.

De samenwerking tussen faytech Tech Co Ltd. en ICS voor gezamenlijke projecten in het kader van de overeenkomst is al aan de gang.