×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Faytech van de partij bij uitgaanscentrum Dieka

Faytech van de partij bij uitgaanscentrum Dieka

Uitgaanscentrum Dieka uit  Markelo zet Faytech in voor haar barbuffet en bestuurt hiermee de verlichting. Faytech 12,1 inch touch monitor is ideaal voor de besturing van de aanwezige LED verlichting van de bar dancing.

'Dit touch systeem is gebruiksvriendelijk,  heeft een mooi formaat, de snoeren lopen mooi weg door het VESA ophangsysteem en het programma start automatisch op en eet exact wat te doen', aldus Rik-Jan Pieffers, eigenaar uitgaanscentrum Dieka.
faytech touch monitoren zijn ideaal inzetbaar voor horeca gelegenheden. Zij kunnen tegen een stootje en stof en water.

Over Dieka
Dieka is al jaren een uitgaanscentrum waar bezoekers een geweldige avond beleven. Er kan gedanst, gegeten en gedronken worden op zo’n zeven verschillende soorten muziek in de verschillende zalen. Iedere zaterdag vinden zo’n 2.000 bezoekers hun weg naar het uitgaanscentrum. Daarnaast is Dieka ook een ideale gelegenheid voor het organiseren van congressen, vergaderingen en feesten- en partijen.

Dieka is een echt familiebedrijf, dat  de overgrootmoeder van Pieffers gestart is met een tafeltje en tweestoeltjes en het schenken van borreltjes al direct na de oorlog. Als snel werden er dansavonden georganiseerd met een accordeonspeler. Niet veel later werden de dansavonden aangevuld met een DJ. Vandaag de dag vindt je er  DJ’s met (inter)nationale ervaring.  www.dieka.nl

Faytech biedt een hoge kwaliteit touchscreen monitoren en pc’s met een lange levensduur die speciaal ontworpen zijn voor intensief gebruik. Wil je ook meer weten over de voordelen van faytech touchscreens bezoek onze webshop of neem contact met ons op.