×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nieuwe 19 inch capacitieve touch oplossingen

Nieuwe 19 inch capacitieve touch oplossingen

Binnenkort beschikbaar als touch monitor, touch computer en embedded touch computer in ons standaard assortiment. Met een fris uiterlijk en nieuwe toevoegingen zijn ze een perfecte oplossing voor uw toepassing. In 2018 standaard te leveren.

19 inch capacitive touch monitor

De nieuwe faytech 19 inch touch monitor is een geweldige aanvulling op onze huidige capacitive touch monitoren. Deze monitor heeft een beeldschermverhouding van 5:4 en maakt gebruik van het faytech multi touch panel met anti glans behandeling. Het A+ LCD beeldscherm heeft een 100% pixelgarantie en bovendien volledig operationeel met handschoenen en zelfs in een regenachtige omgeving (beschermklasse IP65). De 19 inch touch monitor heeft een lichte kunstof behuizing en een silliconen rubberen rand aan de voorzijde, waardoor het aanraakscherm sterk en veerkrachtig is. 

19 inch capacitive touch monitor FT19TMBCAP

19 inch capacitieve touch computer

Dankzij de gepantenteerde, silliconenrubberen en IP65 beschermde voorkant kan de 19 inch capacitieve touch computer ook geinstalleerd worden in een paneelmontage en als open frame oplossing. Dit model is geschikt voor industriele omgevingen zowel vrijstaand of hangend met een VESA 100 bevestiging. Met voorgeinstalleerde Ubuntu, J1900 processor, 4GByte RAM en 64 GByte SSD evenals tal van industriële interfaces krijgt u geweldige prestaties voor een aantrekkelijke prijs.

19 inch touch computer FT19J1900W4G64GCAP

19 inch capacitieve embedded touch computer

Last but not least introduceren we de nieuwe 19 inch embedded touch computer. Deze lichte kunstof computer heeft IP65 bescherming aan de voorkant. HDMI, GPIO, serieel en optioneel bluetooth & GPS beschikbaar via Mini PCEle 3G en 4G ondersteuning. Met Android 6.0 of 4.4 vooraf geinstalleerd in combinatie met Allwiner V40 Cortex™ A7 QuadCore CPU, 1GB DDR3 RAM en 8GB EMMC Flash de perfecte embedded oplossing voor uw project. 

19 inch capacitieve embedded touch computer

Meer weten? Bel 088-4262350, mail naar info@faytech.nl of vul het contactformulier in.