×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nieuwe open frame touch monitoren

Nieuwe open frame touch monitoren

De nieuwe open frame touch monitoren zijn optical gebonden aan het LCD paneel, wat de stabilteit verbeterd, de reflectie vermindert en de kijkhoek vergroot. 

 

faytech Open frame touch monitoren

Daarnaast biedt het ook weerstand tegen stofdeeltjes en vertoont het een nog beter beeld. Alle faytech open frame touch monitoren maken gebruik van de capacitieve multi touch technologie (met meerderev vingers te bedienen). De open frame touch monitoren zijn industriele LCD schermen, A+ met glazen fron ent antireflectiebehandeling met een hardheid van MosH7. De open frame monitoren zijn uitgerust met een breed scala aan aansluitingen zoals HDMI, DVI, VGA, USB-touch, Serieel en DC-in. Deze open touch monitoren zijn beschikbaar in de formaten 21,5 inch, 32 inch, de 43'' en 55'' inch zijn op aanvraag.

Deze open frame-versie is een lichtgewicht model zonder enige back-case (naast het dunne verzinkte staal), waardoor het eenvoudig in uw eigen systeem kan worden geïntegreerd of op verschillende locaties kan worden gemonteerd. Het is de perfecte interactieve oplossing voor digital signage, klaslokalen, vergaderruimtes, industriële automatisering, winkelcentra, hotels en vele andere gebieden.