×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nieuwe oplossingen gepresenteerd tijdens cebit 2016

Faytech staat bekend als een betrouwbare partner voor B2B en industriële touch oplossingen. Sinds enige tijd is het aanbod van faytech onder invloed van Americaanse software partners richting POS sterk verandert. Deze invloed ontdekt u tijdens de CeBIT 2016.

Met gepaste trots presenteren we tijdens de CeBIT 2016:

Graag tot ziens tijdens de CeBIT 2016, hal 5, stand 27.

Naast de betouwbare faytech oplossingen showen we het nieuwe 13,3 inch formaat met Full HD IPS monitor en pc met capacitieve multi touch.  Een boxer kan proberen de capacitieve 15 inch buiten oplossing met 6 mm veiligheidsglas te breken. Zelf professionals bezeren eerder hun hand dan dat het glas zal breken. Op al op onze capactieve touch oplossingen is de touch fantastisch. Zelfs tijdens zware regenbuien zijn faytech oplossingen goed te gebruiken. 

Naast deze oplossingen is de highlight van de stand de ineractieve, intelligente etalage speciaal ontwikkeld voor POS samen met onze Americaanse partners Metroclick. Wanneer een bezoeker een product van de etalage plank pakt ontvangen zij direct gedetailleerde informatie over het betreffende product. 

Een van de POS oplossingen van faytech en Metroclick zijn permanent geinstalleerd bij hotel in America, waaronder het Marriot Hotel.