×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Urenregistratie met Tamigo en faytech

Urenregistratie met Tamigo en faytech

Tamigo stelt medewerkers in staat om in- en uit te checken, waarna de gewerkte uren direct naar de urenregistratie worden gestuurd. "Dankzij Faytech vertrouwen klanten op tablets die snel, stabiel en solide zijn!", aldus Wouter Lemckert, Managing Director Tamigo. 

OVER TAMIGO 

Tamigo is een leidende internationale speler in online personeelsplanning voor retail en horeca. Door de sterke focus op klanttevredenheid heeft Tamigo al meer dan 60.000 gebruikers in 17 landen. Tamigo is een succesvolle, groeiende onderneming met meer dan 30% groei jaar op jaar. Hiermee is Tamigo een stabiele en betrouwbare partner voor iedere organisatie.

Waarom zou u veel tijd besteden aan het plannen en bijwerken van het rooster, terwijl u uw aandacht wilt vestigen op uw gasten en omzet? Tamigo begrijpt uw uitdagingen en biedt u DE manier om efficiënt uw personeel in te plannen, wijzigingen door te voeren, eenvoudig de werkelijke uren te verzamelen en door te zetten naar uw salarisadministratie. Door uw omzet te koppelen aan Tamigo heeft u dagelijks inzicht in uw KPI’s, zoals productiviteit, loonpercentage, etc.

Dankzij faytech’s touch computers kunnen klanten vertrouwen op een zuivere urenregistratie van haar medewerkers.


tamingo.nl