×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Welke touch technologie is vereist?

Welke touch technologie is vereist?

In de loop van decennia heeft de technologie een ongeëvenaarde evolutie doorgemaakt, en naarmate de wereld verandert, wordt de technologische industrie duurzamer en comfortabeler. Als je om je heen kijkt, besef je dat de wereld nu binnen handbereik ligt, aangezien de technologische industrie een lange weg heeft afgelegd in termen van vooruitgang.

Touch worden steeds populairder als het invoerapparaat bij uitstek, en er zijn tal van redenen voor de toegenomen populariteit van het gebruik van een touch scherm.

De gebruiker activeert de mens-machine-interface door deze aan te raken met een stylus of door aanraking met één of meerder vingers. Wat het technische aspect van het aanraakscherm betreft, zijn er verschillende aanraakschermtechnologieën met verschillende methoden.

 

Capacitieve touch 

Capacitieve touch schermen bestaan uit een isolator bekleed met een transparante geleider. Een capacitief touch scherm maakt niet noodzakelijk gebruik van de kracht van de vinger om de stroom van de elektriciteit te veranderen. Een capacitief scherm is opgebouwd uit een transparante isolerende laag, zoals glas of plastic, en maakt gebruik van de elektrische eigenschappen van het menselijk lichaam om snel te reageren. Als de isolerende laag doorzichtig is, wordt deze gebruikt om elektrische patronen te produceren aan de binnenkant van de isolerende laag.

Wanneer iemand met zijn vingers over een capacitief touch scherm beweegt, veroorzaakt hij een verandering in het magnetisch veld van het scherm op een specifieke plaats, die door de schakeling wordt geregistreerd en gebruikt om een functie te activeren. Natuurlijk kan ook een capacitieve aanraakpen worden gebruikt in plaats van de menselijke vinger.

faytech is al jaren bezig met het uitbreiden en promoten van industriële aanraakschermen in de markt. Bechtle, Dell Technologies, NEC, Siemens, Continental, en Honeywell zijn bekende merken die industriële apparaten van faytech gebruiken.

Welk touch paneel kiest u? 

Wat is het nut?

Welke touch technologie is vereist?

Voor uw aankoop moet u een duidelijk doel voor het aanraakschermpaneel hebben, als dit niet duidelijk is, is het soms moeilijk om de juiste touch oplossing te vinden. Wat zouden de basiseisen zijn: multi- of single-touch, standaard- of hoge helderheid, voor integratie of als stand-alone oplossing, enz. Denk ook aan coating, randapparatuur of andere vereisten die voor een project nodig zouden zijn. Bij faytech zijn  de meeste onderdelen van het touch scherm volledig op maat te leveren. 

Welke touch technologie is vereist? 

Touch technologie evolueert snel, waardoor de gebruikersinterface beter wordt en de gebruikerservaring wordt verrijkt.

De twee belangrijkste technologieën in de industriële wereld zijn capacitief en resistief. De capacitieve touch wordt gebruikt in smartphones en tablets, waarbij het scherm het beste werkt met de elektriciteit van het menselijk lichaam om de interacties gemakkelijk te herkennen. Capacitieve is een van de duurste technologieën, die over het algemeen de beste touch-ervaring biedt met multi-touch optie en strak design.

Bij faytech zijn capacitieve en resistieve touchscreen apparaten ofwel standaard uitgerust met 1000+ cds/m² helderheid of kunnen aangepast worden met maatwerk voor elk project. Door deze aanpassing is een industrieel touch paneel een uitstekende keuze voor gebruik.

 

Wat is de positie en welke randapparatuur is nodig?


In het algemeen worden apparaten met touch schermen aan een muur bevestigd, op tafel gezet, in een machine geïntegreerd of als tablet meegenomen. Maar wat wilt u? De opstelling van het scherm hangt af van het doel en de industrie. De meeste industriële touch schermen worden aan de wand bevestigd of in machines geïntegreerd omdat ze ruimte besparen en de plaats esthetischer maken. Maar voor verschillende toepassingen zijn weer andere oplossingen nodig. Bovendien is in sommige gevallen extra randapparatuur nodig om het touch scherm in uw machine te kunnen gebruiken, wat in de meeste gevallen een aanpassing zou vereisen. Voor faytech is dit echter geen probleem. 

Hou bovenstaande punten in gedachten en u bent klaar om een touch scherm te kiezen. U kunt contact met ons opnemen voor aanvullende informatie voor het gebruik en over onze touch oplossingen.