×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Welkom bij faytech Nederland 

faytech.nl voor industriële touch monitoren en touch computers.

Welkom bij faytech.nl, dé webshop voor industriële touch-monitoren en touch computers, speciaal ontworpen voor bedrijven en resellers. Sinds onze start in 2014 op zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige faytech touch-monitoren en computers. Met een schat aan ervaring en talloze succesvolle projecten mogen we onszelf met recht experts noemen op dit gebied.

De impact van touch-oplossingen in ons dagelijks leven is onmiskenbaar. Van het tanken bij een onbemande pomp tot het betalen voor parkeren, en van navigeren op boten en in auto's tot het eenvoudig plaatsen van bestellingen bij McDonald's via een touchscreen; touch-monitoren en -computers hebben een integrale rol ingenomen in diverse aspecten van onze routinehandelingen. Ook in de retailsector worden digitale etalages steeds populairder, en wij hebben het voorrecht gehad om mee te groeien met deze branche.

Neem gerust een kijkje in onze nieuwe webshop faytech.nl en ontdek zelf het brede scala aan mogelijkheden dat we te bieden hebben. Bij faytech Nederland staan kwaliteit, diversiteit en klanttevredenheid centraal.

Meer weten bel+31884262350 of mail naar sales@faytech.nl